Moeiteloos en geen gedoe: nu je persoonlijke lening online afsluiten!

Een persoonlijke lening online afsluiten, in enkele stappen ben je al klaar. En dat kan probleemloos van bij je thuis. Je hoeft er zelfs niet meer voor naar de bank te gaan. Aangezien banken een volledig uitgedoste website hebben, kan jij daar alle diensten op bekijken en aanvragen. Het is wel handig om op voorhand te weten hoe hoog de afbetaling van de persoonlijke lening zal zijn. Daarom is het aan te raden om eerst een simulatie uit te voeren. In enkele seconden al klaar en je hebt direct resultaat. Het proberen waard, niet?

Bekijk nu alle persoonlijke leningen!

Want door die simulaties zie je direct hoeveel je maandelijks moet afbetalen aan de persoonlijke lening. Voer het bedrag in dat je wenst te lenen en kies het aantal maanden voor de afbetaling. Je hebt onmiddellijk een bedrag voor je staan, dat moet je dus maandelijks betalen aan de bank. Is dat te hoog dan heb je nog speling door het aantal maanden van afbetaling aan te passen. Die kan je op het maximum zetten, op die manier is het bedrag lager. Nadeel is wel dat je iets meer kosten zal moeten betalen. Heb je liever de korte pijn, dan kan je het aantal maanden op zo weinig mogelijk zetten, dan zie je het maandelijks bedrag wel stijgen, maar dan betaal je ook minder kosten. Het heeft allebei voor – en nadelen dus.

Door een persoonlijke lening te simuleren zie je dus hoeveel je maandelijks moet betalen, maar je ziet ook het kostenpercentage (JKP) staan. Dat kan nogal verschillen tussen de aanbieders, de banken dus. Als je dezelfde simulatie uitvoert bij een andere bank dan kan je ook een ander bedrag te zien krijgen. Dat komt omdat de ene bank meer kosten aanrekent dan de andere. Daar kan jij je voordeel uit halen natuurlijk, door de bank te kiezen met de beste voorwaarden. Op die manier betaal je minder af per maand en kan je dat geld gebruiken voor iets anders. Op je spaarboekje zetten is een goed idee, maar als je andere uitgaven hebt, dan kan je het ook daar aan besteden.

Bekijk nu alle persoonlijke leningen!

Aarzel dus niet om zoveel mogelijk banken online te bezoeken en de lening simulaties uit te voeren. Je ziet snel waar het JKP het interessantst is. Bezoek zeker je vaste huisbank, daar heb je al enkele diensten lopen. Maar mocht je een andere bank interessanter vinden dan is dat ook mogelijk. Dan vraag je daar de lening aan en loopt de afbetaling via domiciliëring. Bij de aanvraag zal je dat allemaal duidelijk worden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Let op: geld lenen kost ook geld.