De persoonlijke lening van Carrefour: kan het elders goedkoper?

Een persoonlijke lening bij Carrefour, het kan zonder problemen. Tot voor kort ging je bij Carrefour om je dagelijkse of wekelijkse boodschappen te doen. Maar het is nu ook mogelijk om via deze supermarkt keten een persoonlijke lening aan te vragen. Het is een extra dienst die ze nu aanbieden, aangezien ze heel wat klanten bereiken via de winkel, kan je er ook een persoonlijke lening verkrijgen. Meer informatie is te vinden in elke supermarkt, maar ook gewoon via het internet.

Bekijk nu alle persoonlijke leningen!

Als je op de website van carrefour zoekt naar een persoonlijke lening dan is alle informatie daar makkelijk te vinden. Lees zeker alle tekst eens goed door, op die manier ben je van alle voorwaarden direct op de hoogte. Maar zo lees je ook de kleine lettertjes, want die zijn minstens even belangrijk. Ook belangrijk is weten hoeveel je moet afbetalen per maand voor de persoonlijke lening. Dat kan je zien door een lening simulatie te voltooien. Door een bedrag in te voeren en het aantal maanden van afbetaling te kiezen heb je al een resultaat voor je staan. Dat bedrag moet je dus maandelijks zien af te betalen voor de volledige duurtijd van de lening.

Maar kan het elders goedkoper? Dat zal je alleen maar weten door ook andere banken op deze manier te vergelijken. Elke bank heeft een website waar je een persoonlijke lening kan simuleren. Het kost je niets en is volledig vrijblijvend. Je kan er dus zoveel mogelijk uitvoeren als je maar wenst. Ga hiermee aan de slag en let terwijl op het JKP of jaarlijks kosten percentage. Hiermee krijg je al een eerste indicatie van de hoogte van de kosten. Vergelijk het JKP en het bedrag van de afbetaling met alle banken. Op die manier kom je uit bij de meest interessante voorwaarden voor een persoonlijke lening.

Dat kan bij Carrefour zijn, maar even goed een andere bank. Voer ook een simulatie uit bij je vaste huisbank. Wie weet heb je daar ook een goed voorstel waarmee je tevreden bent. Maar blijf zoeken tot je de laagste kosten hebt gevonden. Op die manier betaal je minder af per maand. Banken laten immers toe om tot 1/3e uit te geven aan vaste kosten als leningen en alimentatie. De rest van je inkomen moet je kunnen gebruiken voor andere kosten als boodschappen, abonnementen, facturen, verwarming en dergelijke meer.

Bekijk nu alle persoonlijke leningen!

Door te simuleren van al die persoonlijke leningen zie je snel waar je de beste voorwaarden kan krijgen en waar je dus meer geld in je eigen zak kan houden. Carrefour kan een interessante piste zijn, maar even goed een andere bank. Dankzij het internet hoef je je deur niet meer uit te komen om alles grondig te vergelijken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Let op: geld lenen kost ook geld.